<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6330330071095102622\x26blogName\x3daku+suke+wane+purple+-.-\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://akusukeunggu.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://akusukeunggu.blogspot.com/\x26vt\x3d-8170845017106270960', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
akusukeunggu .bs.com ♥
Sunday, 2 October 2011


hye , assalamualaikum . 
comel tak akak2 kat atas tu .. paling comel k.tria ngan k.qeena . hehe
apesal comel sangad . okey masok cerite .
canie . aku dtg skola then trun dari moto nmpk saliza , syakira ngan k.tasya okey . pastu , aku nampak nana , ika , anis , ain ngan kalisha . ok pastu kitorang masok skola . then beratur kt bwh khemah . pastu , tibetibe ade org pegang aku . pastu aku pusing tgk perempuan yang elita name dye k.qeena . haha pastu blablabla . then aku lepak ngan k.keena , tria , nadhirah fatin n ungku . huhu . then balik .
kbai . malaz nk update .

Love Senior 2011



Saturday, 1 October 2011

okey . aku menyakai kt rumah aziekah :) tgk laa yg lain .



okey tu je .
kbai .
                                                                  

hye , assalamualaikum .
ni aku nak crite . aku g ruma aziekah . pastu , aku g taman nampak satu geng boy . pastu ushausha aku . pastu aku nampak alif daniel pastu , aziekah laa . bodo sgd g ckp kt alep aku kirim salam . pastu alep kate waalaikummussalam . hoho . aku tgk dye dgn kaki nye . nak tau nape ngan kaki dye . patah accident . :') haha . aku rindu dye . nk je duduk sebela dye . k la . mlz nk update lagi .
kbai . 
Sayang Kau :')

Thursday, 29 September 2011

hye , assalamualaikum .
ok gamba atas tuh tak de kene mngena /masokcritebalek\ ok . nk cerite neyh , aku tarik tali . lawan rumah satria #dahlahgemukgemuk . ok susah nak lawan . then bile lwn dgn perdana kitorang mng #sngjelawan-.- pastu , kitorang lwn ngan perdana lgy sekali mng then . lwn putra . mulemule putra mng pastu kitorang mng pulak . serilah kan . pastu cekgu undi gune duet syiling . pastu kitorang lwn balek then kalahh ! pastu aku nanges #bukansebabkalah . ok sebab saket pinggang . hehe => 
tu je aku nak cerite tak sempat dah . saket sgd neyh .
kbai .


hye , assalamualaikum .
tanpamu , idopku tidak bemakne . idopku sunyi dan sepi , seumpama cahaya tidak ada di dalam hidupku . dirimu begitu berharga buad diriku . tanpamu idopku merana . terimalah my Bucuk  :P
#berpuitisjap .
okey . aku nak cerite perasaan aku kat koe . koe tahu tak aku sakit mate sebab kau . sebab ape ? sebab kau selalu buat aku sedih . kau tinggalkan aku . dan mencari kekasih yg lain . 
hati aku sakit sebab kau . sebab ape ? sebab kau tendang aku tak tentu pasal . then kau buat aku merana . sebab kau ade perempuan lain . kau tunjuk depan mata kepala aku sendiri .  aduuhhhhh !!!! 
Sakit mata , Sakit hati , Hidupku Merana .
kau kalau nak buat semua tuhh depan aku baik aku mati :')




hye , assalamualaikum . 
ok gamba ats tk de kene mengene dgn crite neyh ( ; 
okey . aku nk crite . aku lepak ngan capital I *intan . then aku lepak kt kelas dye . *capital A pastu , kitorang lepak lah ken . pastu . aku sembang2 ngan capital I . pastu , ade sorang budax ney dye g bgy aku katak *gilebabengakujeritt hahaha. aku jerit then aku lari kt kelas 5usm pastu . aku terus lepak kt kelas tuh . malas nak keluar nnti bgy katak lagy gile ke . haha aku lepak ngan capital I . aku nyanyi then capital I termenung *suareakutaksedap . haha macam katak lah . hahaha . pastu . adesorang budak tuh . dtg tempat kitorang lepak dye denga aku nyanyi . aku tak perasan sebab aku tutup mate . dye tgk je aku nyanyi then bile aku bukak mate dye ade kt dpn aku . hahaha tekejot aku dibuat nye . haha . hari paleng aku suke ( ; aku suke gile hari tuh . lepak sambil nyanyi aku berangan aku main guitar *nakjadicam Najwa Latif hehe . berangan je aku tahu .. hehe dah sampai situ je lah . 
kbai .
Happy Day With You = >

Monday, 26 September 2011

hye , assalamualaikum . 
Tadi kat sekolah aku tengok capital I cam BABY taw tak .. ok nak tau tak ?
*taknaktausudah
aku pegi lepak dpn kelas capital A ok . pastu blablabla , then rehat . aku capital I ngan capital S laa kan rehat samesame . pastu aku suro mnx capital S mnx duet kt capital A pastu tergedikgedik benci lakk ai aku tgk iiiieeee . ! *sabajeaku . ok pastu ,capital A rampas dompet capital I pastu kejar2 la . n blablabla pastu , capital Z pulak kate kt aku ge**k *pahampahamjelah . pastu capital A tgk ade gamba kt dlm dompet .   capital A g amekk .. cam BABY ok . pastu gedikgedik then gedik , pastu aku geram aku cek*k capital S *sapesurogedik . pastu blabla . capital I dh lame tu bgi gamba dye suro bgy kt afifi . LOL gedik sgd apesallllllll . msok kelas capital A lak tuhhh .. ishhh >.< *jelezni . haha ok . tu je nak cerite .
kbai . -.-
Aku Benci Kau